Алекс Раева дълго време бореше излишните килограми след раждането. Тя неведнъж

...
Алекс Раева дълго време бореше излишните килограми след раждането. Тя неведнъж
Коментари Харесай

Алекс Раева най-накрая отслабна. Заведе малката си щерка на море

Алекс Раева дълго време бореше непотребните килограми след раждането. 

Тя нееднократно или два пъти споделя, че прави всичко по силите си, с цел да си върне фигурата от времето, в което още не беше мама.

И най-сетне очевидно го е постигнала.

Ще напомним, че певицата постоянно е изглеждала добре. В един избран интервал от живота си тя беше постигнала форми, които я поставяха паралелно до професионалните спортисти. Именно заради това за нея беше от извънредно значение още веднъж да се върне в онази топ форма, в която я знаят почитателите й.

Със фотография в персоналния си профил в известна обществена мрежа певицата споделя, че освен е решила един от терзаещите я проблеми, само че и с голямо наслаждение е завела дребната си дъщеря на море.

Леа напълно скоро ще навърши една годинка.



Плановете на фамилията са дъщеря им да отпразнуа първия си рожден ден край морския бряг. Вълнението, разбираемо, е огромно.

Не единствено че Леа за първи път среща необятната морска простор, само че и точно край морето ще навърши първата си годинка.

„ Разказвам й за морето! “, споделя разчувстваната Алекс. Двете хубавици седят една до друга, загледани към дълбините, на фотография онлайн.

Ще напомним, че пътят на Раева към родителството не беше лек. Все отново тя си извоюва правото да бъде наречена „ мамо “. И в този момент сърцето й може да тържествува.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР